Carregant Esdeveniments

ALTRES MÚSIQUES

MUSICAL DE ABBA LIVE TV

18 desembre, 2021 / 20:00h.

Comprar

Un plató de televisió buit aviat s’omplirà de càmeres, llums, so, regidors, maquilladores,  estilistes, animadors, presentadors, músics, ballarins i cantants que s’han unit per a gravar un programa en directe sobre el grup el seu ressò més famós de tots els temps: ABBA. Amb aquesta premissa argumental, Barabu-Extresound presenta un concert dramatitzat que, sens dubte, es convertirà en una experiència inoblidable per a l’espectador: ABBA LIVE TV.

Era principis dels 70, i el món de la música pop necessitava un canvi. Va ser a Suècia on va néixer un grup format per dos homes i dues dones que arribarien pel cap alt alt del panorama musical, creant supervendes que encara avui perduren en la memòria… ABBA va deslligar la bogeria de milions de fans a tot el món. Les seves melodies pegadizas, lletres simples, i un so propi recognoscible van fer d’aquest quartet un dels grups més importants de la música pop de tots els Temps. Encara que la seva història comença l’any 1972, no va ser fins a 1974 que van ser mundialment coneguts després de participar en el Festival d’Eurovisió.

ABBA LIVE TV és un concert dramatitzat homenatge al quartet suec Abba. No es tracta d’un simple tribut. La nostra intenció és que el públic assisteixi a un espectacle inoblidable, amb una posada en escena visualment impactant, i dramatúrgicamente divertida, on gaudi de les millors veus, impressionants coreografies, amb moments còmics que amenitzaran un xou replet de diversió i, sobretot, bona música en directe.