Carregant Esdeveniments

TOCA LA MÚSICA

LA FUERZA DEL DESTINO. HOMENATGE A MECANO

12 desembre, 2021 / 18:00h.

Comprar

La música de Mecano ha calat molt profund en diverses generacions. Aquest espectacle creat per músics, cantants i ballarins dels musicals de Nacho Cano ens transporta a un trajecte amb metro, on les parades es converteixen en cançons de Mecano. Un viatge per la banda sonora de les nostres vides. El format combina la música en directe, la dansa i la interpretació dels personatges que donen vida a aquestes cançons; tot això secundat per un gran muntatge audiovisual. Pop, rock, rumba, salsa, flamenc, soul o jazz són el gran atractiu d’aquest espectacle per a tots.

El director escènic Hansel Cirera (La Fura dels Bahus, Cirque du Soleil, Ballet Nacional) ha participat en aquest muntatge que porta més de 9 anys girant pels escenaris espanyols.

Mecano no sols ha estat un dels grups espanyols de pop més internacionals de les últimes dècades. Les seves cançons, 30 anys després de la seva composició, continuen sent himnes culturals que recullen la manera de viure, sentir i pensar d’una àmplia generació d’espanyols.

Aquests himnes no sols són cançons que sobreviuen en el temps, sinó també fites culturals que serveixen per a comprendre algun dels moments de la nostra història més recent.

És aquí, en aquest context, on neix La Força del Destí, no sols com un record a una interessant etapa de la història musical espanyola, sinó també com un espectacle musical, coreogràfic i teatralitzat de vivències i records.


Primer passi: 18.00h

Segon passi: 21.00h