Carregant Esdeveniments

LA OREJA DE VAN GOGH

14 agost, 2021 / 20:00h.

Comprar

La Oreja de Van Gogh és un grup musical originari de Sant Sebastià (País Basc, Espanya). La seva trajectòria en el món de la música va començar formalment en 1996. La banda va néixer formada per Pablo Benegas, Álvaro Fuentes, Xabi San Martín, Haritz Garde i la vocalista Amaia Montero. Aquesta última va abandonar el grup en 2007 per a iniciar la seva carrera en solista. Des de 2008 Leire Martínez posa veu al grup.

La Oreja de Van Gogh ha aconseguit vendre més de vuit milions de discos i convertir-se en el grup espanyol amb major nivell de vendes en el segle XXI. A més, van ser guanyadors de premis tan importants com el Grammy Llatí, els MTV Europa o la Gavina de Plata del Festival Internacional de la Cançó de Vinya de la Mar. Segons acredita els Productors de Música d’Espanya (Promusicae) La Oreja de Van Gogh compta amb 3,260,000 àlbums certificats en la seva carrera musical a Espanya.

L’estil musical de La Oreja de Van Gogh es caracteritza per l’ús de sons suaus i melòdics, oscil·lant entre cançons molt melòdiques i altres de to més fosc i pròxim al pop-rock. Aquest els fa un fidel representant actual de l’anomenat Donosti Sound o So Sant Sebastià, terme que al·ludeix a l’estil musical dels reeixits grups de pop-rock formats a Sant Sebastià des dels anys 80.


Tickets:  www.addaalicante.es