Carregant Esdeveniments

ALTRES MÚSIQUES, OTRAS MÚSICAS

LES LUTHIERS

9 febrer, 2022 / 20:30h.

Comprar

Les Luthiers torna a Alacant després de 18 anys per a presentar el seu espectacle “Vells Riotes”, un divertit recopilatori que reuneix algunes de les obres més celebrades del conjunt argentí.

 

Sota el fil conductor de ‘Ràdio Tertúlia’, sorgiran flamants versions de  Las majas del bergantín  (sarsuela nàutica), Quién mató a Tom McCoffee (música en sèrie), Loas al cuarto de baño (obra sanitària) o Pepper Clemens sent the messenger, nevertheless the reverend left the herd  (ten-step), entre altres.

A més, inclou obres noves com a Recepta Darrera, un vals culinari interpretat amb la “bateria de cuina”, instrument informal conformat per 11 paelles i 6 olles.

Els Luthiers és un grup de músics-actors-humoristes argentins batejats així a l’ésser una de les característiques de les seves actuacions l’ús d’insòlits instruments fabricats per ells mateixos. En 2017 van celebrar el seu 50 aniversari i, aquest mateix any, van rebre la màxima distinció que atorga el Congrés de la República Argentina: el ‘Esment d’Honor Diputat Juan Bautista Alberdi’ i el ‘Esment d’Honor Domingo Faustino Sarmiento’, a més el Premi Princesa d’Astúries de Comunicació i Humanitats 2017, per ser un “mirall crític i un referent de llibertat en la societat contemporània”.

Textos, música, arranjaments i adreça: Carlos López Puccio, Jorge Maronna, Carlos Núñez Cortés, Marcos Mundstock i Daniel Rabinovich

Actuen: Roberto Antier, Carlos López Puccio, Jorge Maronna, Tomás Mayer-Wolf, Martín O`Connor i Horaci Tato Turano.

Alternants: Pablo Rabinovich i Santiago Otero Ramos.

 

Durant el període d’exhibició poden donar-se canvis en el repartiment, a causa de malaltia o motius personals o de producció i en aquest cas es produiran remplazamientos pels corresponents “alternants”. La productora es reserva el dret de dur a terme aquests canvis.