Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

8 maig – Manuel Barrueco. Guitarra clàssica

8 maig/ 22:00 - 23:15

Manuel Barrueco. Guitarra clàssica
Reconegut internacionalment com un dels guitarristes més importants dels nostres temps. El seu mestratge, d’un estil molt propi, és sovint qualificat com el d’un gran instrumentista i músic superior i elegant, amb un so seductor i un lirisme fora del comú.

Barrueco ha dedicat la seua carrera a portar la guitarra als centres musicals més importants del món. Les seues gires l’han portat a les sales més prestigioses com el Royal Albert Hall de Londres, Musikverein de Viena, Concertgebouw d’Amsterdam, Philharmonie de Berlín, Teatre Real de Madrid i el Palau de la Música de Barcelona. A Àsia ha realitzat una desena de gires pel Japó i altres actuacions a Corea del Sud, Taiwan, Singapur i Hong Kong. A Llatinoamèrica ha actuat a Mèxic, el Brasil, Colòmbia, Costa Rica i Puerto Rico.

El seu interés per la música contemporània li ha portat a col·laborar amb compositors tan prestigiosos com Steven Stucky, Michael Daugherty, Roberto Sierra, Arvo Pärt, Gabriela Lena Frank, Toru Takemitsu, Dmitri Yanov-Yanovsky i Jonathan Leshnoff.

Manuel Barrueco va ser nominat a un Grammy com La millor interpretació instrumental d’un solista, per el seu disc “Sol Piazzolla”, i el seu disc Tárrega! va rebre una nominació als Latin Grammys com a “Millor Disc Clàssic”.

Ensenya un xicotet grup d’estudiants excepcionals en el Conservatori Peabody de la Universitat de Johns Hopkins a Baltimore, i com a professor convidat en el Conservatori de Música de Puerto Rico i la Universitat d’Alacant.

Mostra els detalls

Data:
8 maig
Hora:
22:00 - 23:15
Categoria d'Esdeveniment:
Web:
https://entradas.instanticket.es/adda/public/janto/