Carregant Esdeveniments

ALTRES MÚSIQUES, OTRAS MÚSICAS

MARTA SÁNCHEZ

21 desembre, 2021 / 20:00h.

Comprar

En 2012 i després d’uns anys sense treballar junts, torna de la mà del productor Christian De Walden i llança el senzill «El meu cos demana més”. En 2013, inicia la gira «Ídols en Concert» al costat de Mónica Naranjo i la cantant mexicana María José, recorrent gran part de la capital mexicana i gravant el single «Fins a la fi». Així mateix va participar en el disc homenatge al cantant Alejandro Sanz, “I si anessin elles” i  va realitzar concerts al costat de Gloria Gaynor sota el nom «DIVES». Després de finalitzar aquests projectes, va posar en marxa el seu nou treball discogràfic, “ 21 dies”, llançat en 2015, el primer en el qual l’artista compon un disc integro, incloent el tema “La que mai es rendeix” i “21 dies» a duo amb el cantant mexicà Carlos Rivera.  En 2016, Marta va gravar «El guanyador», tema oficial de la Volta Ciclista a Espanya.

En ple confinament per la pandèmia mundial del coronavirus, Marta es va involucrar en un projecte solidari al costat de la Fundació Starlite llançant ‘Un mateix cor’, una cançó que va crear com a resposta a la crisi sanitària que el món estava travessant i els beneficis del qual anaven destinats a aconseguir el material sanitari que tan necessari era per a combatre la situació.

Activitat que compagina amb la preparació de la seva gira “Tot sol amb Marta”. Un xou íntim, directe al cor de l’espectador, amb el qual celebra els seus 35 anys de carrera. En ell, la cantant nua la seva ànima a través dels seus grans èxits, i a través de les seves cançons, ens descobreix passatges de la seva vida, anècdotes i experiències que li han portat a convertir-se en la dona i artista que és avui.