Carregant Esdeveniments

MATTHIEU SAGLIO QUARTET “El camino de los vientos”

22 juliol, 2021 / 21:00h.

Comprar

Matthieu Saglio: violoncel

Steve Shehan: percussió

Christian Belhomme: teclat&piano

Léo Ullmann: violí

Matthieu Saglio descobreix el violoncel seguint la via clàssica (medalla d’or en el Conservatori de Rennes, França, en 1995), però aviat defuig de qualsevol academismo i comença a acostar-se al jazz des de l’any 1996, per a després iniciar-se a nombroses músiques del món. La seva capacitat per a integrar llenguatges musicals variats per a construir el seu propi univers aviat s’ha convertit en el seu segell personal.En el 2012, Matthieu és nomenat artista ambaixador de la Fundació Internacional Yehudi Menuhín, amb la qual és convidat a participar sovint en projectes de creació original amb altres artistes internacionals.

Al llarg dels anys, Matthieu és convidat a col·laborar amb projectes cada vegada més variats, del clàssic a la música improvisada, passant pel jazz, el flamenc o les músiques tradicionals.

El camí dels vents’, el nou disc de Matthieu, ha sortit a l’abril del 2020, de nou amb el prestigiós segell ACT, i ha rebut nombrosos elogis de la crítica internacional. En aquestes noves composicions, Matthieu s’ha envoltat d’una sèrie de convidats de luxe, entre referències del jazz europeu.

Participen en aquest nou opus: Nguyên Lê (guitarra), Nils Petter Molvaer (trompeta), Carles Benavent (baix), Vincent Peirani (acordió), Steve Shehan (percussió, etc.), Bijan Chemirani (percussió), Léo Ullmann (violí), Camille Saglio (veu), Ricardo Esteve (guitarra flamenca), Isabel Julve (veu), Abdoulaye N’Diaye (veu) & Teo, Marco, Gael Saglio Pérez (cors).

Per als directes, Matthieu ha creat el Matthieu Saglio Quartet amb Steve Shehan (percussió), Christian Belhomme (piano / keyboard) i Léo Ullmann (violí)… Una formació imprescindible!


Descobreix tota la programació ací: https://addaalicante.es/adda/fijazz-ritual/

 

Entrades: www.addaalicante.es