Carregant Esdeveniments

ALTRES MÚSIQUES, OTRAS MÚSICAS

Miguel Poveda. “DIVERSO”

13 desembre, 2022 / 20:00h.

Comprar

L’única pretensió d’aquest nou disc és la de bastir ponts entre les diferents cultures en les quals he transitat durant aquests 33 anys de carrera musical. Un disc que defineix la meua filosofia de vida i art, des del més absolut respecte a la tradició i amb la necessitat d’estrényer llaços i buscar els múltiples nexes d’unió amb diferents músiques de diversos països que han sigut i són, inspiració en aquest caminar amb el meu eix musical que és el Flamenc des de la més absoluta llibertat.

En aquest nou treball discogràfic, he volgut viatjar per diferents músiques d’Amèrica sense renunciar a ser jo mateix. La meua diversitat musical correspon en haver-me criat en un pis de Badalona (Barcelona) on escoltava d’igual manera a The Beatles, Pink Floyd, Bambino o Juan Villar entre molts altres. Vaig nàixer català en un barri d’andalusos i extremenys en la seua majoria.

La meua joventut transcorre en Penyes Flamenques i quan complisc els 20 anys comence en el Taller de Músics a conviure amb músics de totes les disciplines possibles i a prendre contacte amb la cultura catalana. He participat en cinema, teatre i m’he format en una Barcelona multicultural. Soc amant del tango, la ranxera, el bolero igual que d’un cante per soleá. És per això que en aquests temps en els quals tanta gent s’obstina a etiquetar les coses i a radicalitzar-se en la qüestió que siga, sent la necessitat d’expressar-me de manera diversa a tots els nivells, sense pors, sense barreres ni fronteres de cap mena i em reafirme en la meua condició d’artista famolenc de continuar nodrint-me en les diferents cultures d’aquest planeta. En aquest viatge musical també he volgut reforçar el meu compromís social amb l’única i humil intenció de crear consciència a les noves generacions, des de l’amor més absolut a la bellesa i la diversitat del nostre planeta.