Carregant Esdeveniments

TOCA LA MÚSICA

MUSICAL LA MERAVELLOSA HISTÒRIA DE LA BELLA DORMENT

18 desembre, 2021 / 12:00h.

Comprar

LA MERAVELLOSA HISTÒRIA DE LA BELLA DURMIENTE, és un dels musicals familiars més esperats, produït per Barabú Produccions i ToyProducciones, que han posat la màxima cura i cura perquè resulte un dels espectacles més meravellosos i inoblidables per a tots els públics. Una magnífica posada en escena, fantàstica escenografia, meravellosos vestuaris, originals marionetes, que conformaran un dels musicals mes importants d’Espanya dels últims anys. Tot a ritme de grans números musicals que van des del Pop fins a cl Góspel. Un gran espectacle que ajudarà els assistents a traslladar-se al meravellós món dels contes amb l’objectiu d’emocionar, divertir amb un bonic missatge de fons.

Actors i cantants professionals que han participat en espectacles i musicals com “Grease”, “Hair”, “Peter Pan” i un llarg etcérera donen vida als personatges que va crear l’escriptor Charles Perrault, i en aquest cas es tracta d’una adaptació lliure de Jesús Sanz Sebastián del guió original pe Alfredo Ávila que ens compta una visió diferent, divertidíssima i romàntica de la Història de la Bella Dorment L’Espectacle està dirigit i escrit per Jesús Sanz-Sebastián, director i guionista de musicals com “Forever King of Pop” “350 Ombres” “La Gran Aventura de Pinotxo”, “La Sireneta i adaptador de sèries i pel·lícules de DISNEY com a “Campaneta”.

Un dels directors més actius dins del panorama del Teatre Musical a Espanya, qui acaba de rebre el premi CREGA en els Premis de Teatre Musical, ens brinda aquest espectacle on els xiquets s’entretenen i empatitzen amb els personatges d’aquesta peculiar actualització del conte clàssic. Els personatges de Charles Perrault es transformen en una cosa viva i palpable, la qual cosa resultarà tota una experiència que els xiquets mai oblidaran.