Carregant Esdeveniments

SARA BARAS. Momentos

12 agost, 2021 / 20:00h.

Comprar

Balladora. Nascuda a Cadis en 1971, Sara Baras va tenir sempre aproximació al ball gràcies a l’ensenyament del seu principal mestra, Concha Baras, la seva mare. També rep instrucció d’altres grans com Manolete, Ciro, El Güito i Dania González.

Va fundar la seva companyia Ballet Flamenc Sara Baras en 1998, amb la qual ha produït 13 espectacles i realitzat més de 4.000 presentacions al voltant del món. De fet, les seves produccions són els espectacles de dansa més vists i de major recaptació a Espanya any rere any, d’acord amb els informes anuals de la SGAE.

Ella és insígnia i el seu talent la precedeix, l’avalen més de 50 premis i reconeixements municipals, nacionals i internacionals. Amb més de tres dècades de carrera artística, ha incursionado al cinema, la televisió i sobretot sobre les taules dels teatres de major renom mundial, com ara el Sadler ́s Wells de Londres, el Théâtre donis Champs-Elysées de París, Opera House de Sydney, Gran Teatre del Liceu de Barcelona, Teatre Real de Madrid, entre molts altres.

Momentos. Un espectacle ple d’emocions, que neixen des del més profund sentiment i que aconsegueixen traslladar a l’espectador a una altra dimensió.

Momentos, dirigit i coreografiado per Sara Baras, la retorna a ella i a la seva companyia al seu medi natural, on millor saben expressar els seus sentiments: l’escenari. Allí, a través del flamenc connectaran amb el públic d’una manera intensa i deixant una petjada inesborrable en els seus cors.


Entrades: www.addaalicante.es