Carregant Esdeveniments

LA GUITARRA

STOYAN PASKOV. Guitarra Jove

6 novembre, 2022 / 19:00h.

Preu: Gratuït

J.S. Bach, Suite BWV 995: Prelude 

Francisco Tárrega, Records de l’Alhambra

Joaquín Rodrigo, Invocació i Dansa    

Francisco Tárrega, Gran jota  

Paco de Lucía, Font i cabal   

Vicente Amigo, Silla i el Temps  

Paco de Lucía, Almoraima 

Antonio Rey, Dues parts de mi


Stoyan Paskov té 20 anys i estudia la carrera de Dret en la Universitat de Saragossa i Guitarra en el Conservatori Superior de Música d’Aragó sota la tutela de Anders Clemens Øien.

Va començar a tocar la guitarra amb 8 anys com a autodidacta. Durant els seus estudis en el Conservatori Professional de Música de Saragossa va obtindre cada any matrícules d’honor en diverses disciplines. Des de novembre de 2016 forma part de l’organització internacional Musethica i participa en els seus concerts en diferents localitats.

Va ser seleccionat com a Primer Classificat de la Fase Autonòmica d’Aragó del 15é Intercentres Melòman de Grau Professional (desembre de 2016). Va aconseguir durant 4 anys consecutius el Primer Premi en el Concurs d’Interpretacions d’Obres Musicals APA «Pilar Baiona» en diferents categories.

Així mateix, va rebre el Primer Premi en el Concurs Internacional de Guitarra Alhambra de València (novembre de 2017). Va obtindre el Primer Premi en els Primers Premis Excel·lència Lexus de la Música (juliol de 2018); Primer Premi en la Campanya de Pau en la Terra (febrer de 2019); Primer Premi en el Concurs de Talents Vila d’Alagó (abril de 2019); i Primer Premi en el Concurs Internacional de Guitarra Gredos Sant Diego, Madrid (maig de 2019) i Primer Premi en el Concurs de Guitarra de Gandia «Salvador García» (juliol de 2019). És també guanyador del Concurs de Solistes del Conservatori Superior de Música d’Aragó (gener de 2022) i de l’I Concurs de Música de Cambra d’aquest mateix centre (abril de 2022).

Al desembre de 2021, va guanyar el Primer Premi en el Grau Superior del 20é Intercentres Melòman, convertint-se així en el primer i únic guanyador de les seues dues categories en tota la història del certamen, després d’haver obtingut el Primer Premi en el Grau Professional del 18a Intercentres Melòman (desembre de 2019).

A l’octubre de 2020, va debutar a l’Auditori Nacional interpretant el Concert d’Aranjuez de Joaquín Rodrigo.

Stoyan compte en l’actualitat amb més de 700 concerts a Espanya, França i Bulgària.

Ha rebut classes magistrals de prestigiosos artistes a nivell internacional com Pedro Mateo González, Avri Leviten, Fernando Arias, Gabriel Bianco, Atanas Ourkouzounov, Rossen Balkanski, Nicolla Montella, José María Bailo Avi, Judicaël Perroy, Niklas Johansen, Arnaud Dumond, Simone Iannarelli, Luis Regidor, Andrea Roberto, Anders Clemens Øien i Alí Arango.

Actualment, Stoyan toca una guitarra del luthier Vicente Carrillo.


Reserva la teua entrada enviant un correu amb el teu nom i cognoms a:

protocolo.adda@diputacionalicante.es / Máx.2 entrades/persona