Carregant Esdeveniments

ESTIU 2022, VERANO 2022

TONY HADLEY ex-Spandau Ballet

12 agost, 2022 / 20:00h.

Comprar

Anthony Patrick Hadley és conegut per formar una banda al costat dels seus amics, Spandau Ballet. Una vegada dissolta la banda Spandau Ballet en 1990, Tony Hadley emprén la seua carrera en solitari.

En 1996 participa en la gira “Night of the proms” per diverses ciutats europees acompanyat d’altres artistes com Joe Cocker i d’una gran orquestra. En aqueixa gira va interpretar algunes temes entre ells “Gold” , “True” o “Through the barricades”.

Cinc anys després, en 1997 i sota el seu propi segell de Slipstream, Hadley va gravar un nou disc de nom homònim versionant algunes de les seues cançons favorites juntament amb algun tema inèdit compost per ell com el que va dedicar a la seua filla Toni anomenat “She”.

Hadley decideix gravar el seu primer àlbum en directe en una de les seues nombroses actuacions Com a fruit va nàixer el disc “Obssession” (editat per Almafame l’any 2000) amb un so directe en el qual una vegada més alternava clàssics com “Under the bridge” de Xarxa Hot Chili Peppers, “Walking in Memphis” de Marc Cohn amb cançons pròpies. El nom del disc estava inspirat en l’obsessió de les fanes i la seua portada té l’efecte d’estar trencada o partida per la meitat.

En 2006 decideix complir un altre desig pendent i grava un àlbum de swing anomenat “Passing Strangers” sota la discogràfica Curb Rècords, incloent-hi clàssics que ell escoltava de jove amb la seua família com “The mood I’m in” o “Just a gigolo”.

Hadley continua girant pel món amb els seus concerts.