Carregant Esdeveniments

NUESTRAS BANDAS Y ORQUESTAS

TRIO ARBÓS

2 maig, 2022 / 20:00h.

Preu: Gratuït

Ferdinando Trematore, violí

José Miguel Gómez, violoncello

Juan Carlos Garvayo, piano


PROGRAMA

 

F. Schubert

*ADAGIO/ Nocturno en mi b major D897. 10’

 

-M. Sotelo            

* Blue inner light, per a violí solo. 3’33

*Muros de dolor…VI, per a violoncello solo.  9’

*Jerez desde el aire o al aire de Jerez, per a piano solo. 9’

 

-L. V. Beethoven

* Variacions Kakadu per a trio amb piano op 121ª. 18’

 

-M. Sotelo

* TISRA, per a trio amb piano. 12’

 


TRIO ARBÓS

Premi Nacional de Música 2013, el Trio Arbós es va fundar a Madrid en 1.996, prenent el  nom  de el  cèlebre  director,  violinista  i  compositor  espanyol  Enrique  Fernández Arbós (1.863-1.939). En l’actualitat és un dels grups de cambra més prestigiosos del panorama musical europeu.

Des de la seua formació en 1996, un dels principals objectius del Trio Arbós ha sigut la contribució a l’enriquiment de la literatura per a trio amb piano a través de l’encàrrec de noves obres. Compositors de la talla de Georges Aperghis, Ivan Fedele, Toshio Hosokawa, Luis de Pablo, Maurici Sotelo, Jesús Torres, Bernhard Gander, Thierry Pécou, Elena Mendoza, José María Sánchez Verdú, Roberto Sierra, entre altres, han escrit obres per al Trio Arbós.

El Trio Arbós actua amb regularitat en les principals sales i festivals internacionals: Konzerthaus de Viena, Conservatori Tchakovsky de Moscou, Acadèmia Sibelius d’Hèlsinki, Teatre Colón de Buenos Aires, Auditori Nacional de Madrid, Wittener Tage für neue Kammermusik, Festival de Kuhmo, Biennal de Venècia, Festival de Spoleto, MUSICA  Festival  de  Estrasburg, Philarmonie  de  Berlín,  Festival  Klangpuren, ULTIMA d’Oslo, Time of Music de Viitasaari, Nuova Consonanza de Roma, Festival Casals de Puerto Rico, Biennal de Flamenc d’Holanda, Festival Transart de Bozen, Festival de Sintra, Quinzena Musical Donostiarra, Festival Internacional de Granada, Setmana de Música Religiosa de Conca, Biennal de Flamenc de Sevilla, Santander, etc.

Ha gravat més de 30 discos per a un gran nombre de segells. Actualment graven per al seu propi segell SACRATIF. La prestigiosa revista Gramophone ha dit del seu treball: “Aquest disc reafirma les credencials del Trio Arbós com un dels grups de cambra més complets i orientats al futur de l’actualitat”. Els seus treballs en el món de la música flamenca han sigut lloats per la crítica internacional; fruit d’aquest treball és el seu CD “Travessies” en col·laboració amb el cantaor Rafael de Utrera.

Els seus innovadors projectes com a “Triple Zone”, per a l’ampliació de la literatura per a trio amb piano, són patrocinats per la Ernst von Siemens Musikstiftung i per la Fundació BBVA.

Ferdinando toca un violí fet per a. Guadagnini (1781) cedit per la Fundació ProCanale de Milà. José Miguel toca un cello del luthier alemany Haat-Uilderks (2010).


                                   

Entrada lliure, mitjançant invitació.

🔵 Reserva la teua entrada enviant un correu amb el teu nom i cognoms i les persones que assistiran al concert a:

  • protocolo.adda@diputacionalicante.es
  • Aforament limitat, màx. 2 entrades/persona.Les entrades es confirmaran i entregaran una setmana abans del concert.
  • Obertura de portes 1 hora abans del concert.
  • Obligatori l’ús de màscara.
  • Comptem amb el certificat de Qualitat Turística per la gestió de mesures de seguretat contra la propagació del COVID