ADDA

CONGRESSOS I ESDEVENIMENTS

DESCOBREIX-NOS

L’Auditori de la Diputació d’Alacant, ADDA, amb els seus més de 28.000 m2 i la seua ubicació privilegiada al centre de la capital d’Alacant, és un lloc idoni per a la celebració d’events professionals.

L’amplitud i versatilitat de les seues sales fan de l’ADDA un espai únic on celebrar congressos, conferències, seminaris, gales i altres presentacions professionals com es testifica en les nombroses activitats nacionals i internacionals que s’han celebrat a les seues instal·lacions des de la seua inauguració en 2011.

Des de la noblesa de la “Sala Simfònica” amb capacitat per a més de 1200 persones a la funcional “Sala de Conferències”, l’edifici alberga diversos espais caracteritzats per la seua moderna i oberta arquitectura, que fan d’ADDA un marc exclusiu per a desenvolupar amb èxit tot tipus d’esdeveniments. Benvinguts!

CONEIX L´ADDA

TARIFES ESPAIS

RESERVA D'ESPAIS

El turisme de reunions, congressos i incentius té a la província d’Alacant el destí ideal per a les seues celebracions: bona connectivitat per terra, mar i aire amb les principals destinacions d’Espanya i Europa, un clima privilegiat, una àmplia oferta d’hotels i infraestructures de qualitat en constant creixement.

L’ADDA juga un paper destacat a la Costa Blanca ja que és un edifici que amb la seua arquitectura moderna i la diversitat de formats de  les seues instal·lacions,  pot acollir  a més de concerts simfònics i espectacles culturals; congressos, simposis,  recepcions i tot tipus d’events professionals.

Els espais s’han organitzat per donar cabuda a totes aquestes activitats, articulades per aconseguir els moviments que en cada cas poden originar i aprofitar per a les diferents usos les dependències o instal·lacions comunes en les àrees d’ús públic, com lavabos, guarda-roba i ascensors.

L’edifici es desenvolupa al voltant d’una gran sala en triple alçada, recolzat pel Foyer (distribuïdor) a la planta baixa, el seu centre neuràlgic. A la part posterior d’aquesta sala trobem un passadís vertebrador  que recorreix  l’edifici de nord a sud en tots els seus pisos i que connecta les zones privades (administratives i d’artistes) amb les públiques.

A la planta d’accés, planta baixa, trobem les sales de música: la de Cambra en l’eix del gran rebedor i la Simfònica. Des del Foyer accedim al pati de butaques. Des de l’exterior, hi ha un accés directe per a personalitats a la llotja reservada per a ells.

Per a conèixer totes les nostres sales en detall pot consultar si ho desitja l’apartat “Coneix l’Adda” on hi obtindrà  informació detallada.

congresos