otros espacios

ALTRES ESPAIS

SALA D’EXPOSICIONS: 757 m². Capacitat màxima: 760 places. Usos: exposicions, conferències, recepcions, congressos, estands, presentacions, reunions professionals, esdeveniments. Situada en la planta 1. Aquesta sala d’àmplies dimensions disposa de 757 m² per a albergar qualsevol exposició, muntatge d’estands, activitat cultural o artística.

SALA 1: 52 m². Capacitat màxima 40 persones. Usos: conferències, presentacions, reunions professionals. Dotada de cabines per a traducció simultània. Situat en la planta 2. Sala disposada per a l’organització de reunions de xicotet format, amb capacitat per a 40 cadires amb pala d’escriptura en disposició de teatre.

SALA 2: 62 m², Capacitat màxima 40 persones. Usos: conferències, presentacions, reunions professionals. Dotada d’espais per a cabines per a traducció simultània. Situat en la planta 2. Al costat de la sala 1 se situa aquesta altra sala amb igual capacitat per a 40 cadires de pala en disposició de teatre.

A més l’Auditori està dotat amb quatre camerinos de solistes i quatre amplis vestuaris per a cor i orquestra (les taquilles de la qual estan dissenyades assemblant les tecles d’un piano).  Es compta també amb cinc sales d’assaig de solistes.