convocatorias

Projecte Academistas Fundació Banc Sabadell

PROGRAMA DE BEQUES DE L’ACADÈMIA D’ADDA•SIMFÒNICA • FUNDACIÓ BANC SABADELL

El programa de beques de l’Acadèmia d’ADDA·Simfònica en col·laboració amb la Fundació Banc Sabadell obri un ampli ventall de possibilitats per als joves músics del nostre entorn en procés de formació professional, oferint-los viure una experiència educatiu-musical única i decisiva en les seues carreres.

Es planteja com una activitat formativa vinculada a l’activitat de l’Orquestra, aplicant el concepte learning by doing (aprenentatge en acció), seguint les indicacions dels professors de l’orquestra, els seus directors convidats i el seu director titular.

Què és el que es necessita per a ser un bon músic d'orquestra?

Els academistes aprendran l’estil i so particular de l’orquestra, sentiran el que significa ser un músic complet, qui no sols treballa intensament en el seu desenvolupament personal fixant els objectius més exigents, sinó que a més té una actitud oberta cap als seus companys i una curiositat incessant per aprendre i conèixer nous horitzons.

Durant aquestes setmanes d’experiència els academistes treballaran juntament amb els professors de l’orquestra i els mestres, amb la finalitat d’avançar en el seu aprenentatge interpretatiu i en la disciplina que requereix la dinàmica de treball d’una orquestra simfònica professional.

Aquest programa és una aposta ferma perquè revertisca exponencialment en la societat alacantina, en els seus joves, en els amants de la música i en el projecte d’ADDA·Simfònica amb la direcció del mestre Josep Vicent i amb la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell.