Carregant Esdeveniments

OTRAS MÚSICAS

INTERCENTRES MELÒMAN. Fase Final de Grau Superior del 22é Intercentres Melòman 7 i 8 de desembre.

7 desembre, 2023 - 8 desembre, 2023

/ todo el día.

Comprar

Els dies 7 i 8 de desembre de 2023 se celebra a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA) la Fase Final del 22é Intercentres Melòman (categoria de Grau Superior).

El dia 7 tindrà lloc la Semifinal al llarg de tot el dia. En ella intervindran els participants seleccionats pel jurat en la Prova de Classificació en vídeo duta a terme fins al 27 de novembre.

– Dia 7: 11 a 14 hores / 17 a 20 hores (Semifinal de Grau Superior)

El dia 8 a les 18 hores se celebrarà el Concert de Finalistes, en el qual participaran els cinc participants seleccionats pel jurat en la Semifinal. Conclourà amb la deliberació del jurat per a l’elecció dels guanyadors i el lliurament de premis.

– Dia 8: 18 a 20.30 hores (Concert de Finalistes de Grau Superior)

 

L’Intercentres Melòman és una iniciativa de la Fundació Orfeu creada l’any 2002 amb l’objectiu de fomentar la participació activa de l’alumnat dels conservatoris de música en concursos de caràcter professional. La idea és servir com a experiència pràctica als músics, que puguen enfrontar-se a un públic i a un jurat que valora la seua interpretació, no únicament la seua destresa tècnica.

En el certamen pot participar tot l’alumnat, independentment de la seua nacionalitat, que es trobe matriculat en qualsevol curs de qualsevol especialitat instrumental, inclòs el cant, en un conservatori o centre autoritzat de música d’Espanya. El premi és una gira de concerts per al guanyador de cada categoria, Grau Professional i Grau Superior.

En els seus més de vint anys de trajectòria, l’Intercentres Melòman suma, entre les seues dues categories, més de 4000 participants, procedents del 85% dels conservatoris i centres autoritzats de música d’Espanya. Els guanyadors han oferit més de 450 concerts com a part dels premis obtinguts.

 

L’Intercentres Melòman està patrocinat per l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA), la UNIR i Yamaha. AIE Societat d’Artistes Intèrprets o Executants i Percufest col·laboren en la Fase Final. Així mateix, compte entre els seus suports amb dos ministeris: el Ministeri de Cultura i Esport, a través del suport econòmic de l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM) i el Ministeri d’Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació, a través dels concerts oferits als guanyadors per l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), i amb la revista Melòman.

Més informació: www.intercentrosmelomano.com