conoce el adda

CONEIX L´ADDA

espais

L’Auditori de la Diputació d’Alacant “ADDA”, es troba en el centre de la capital alacantina, i s’ha convertit en una de les icones arquitectòniques de la ciutat. Es tracta d’un edifici, de disseny modern i línies senzilles, amb un exterior volumètricament sòlid i de presència rotunda. La textura i color dels materials exteriors, com ara la blancor de la pedra calcària, s’identifiquen com a part de la nostra arquitectura popular.

L’edifici es desenvolupa al voltant d’una gran sala en triple alçada, recolzat pel Foyer (distribuïdor) a la planta baixa, el seu centre neuràlgic. A la part posterior d’aquesta sala trobem un passadís vertebrador  que recorreix  l’edifici de nord a sud en tots els seus pisos i que connecta les zones privades (administratives i d’artistes) amb les públiques.

L’elecció dels materials per als acabats s’ha realitzat buscant un paral·lelisme amb els colors i materials típics de l’escena: el blanc i negre com a colors dels artistes o de les tecles d’un piano; la fusta i el coure, com a materials dels instruments.

L´ADDA disposa de 10 sales amb un total de 28.580 m².

SALA SIMFÒNICA

SALA DE CAMBRA

Hall

Foyer

SALA DE CONFERÈNCIES

SALA DE CRISTALL

SALA DE COL•LOQUIS

ALTRES ESPAIS